Ειρωνείες από την ΕΡΤ για την επιστολή Ολυμπιακού σε Τσίπρα (vid)

Πέρα από το γεγονός πως το κράτος αδιαφορεί για τις ανομίες και τα σκάνδαλα στο ελληνικό μπάσκετ έρχεται και η ΕΡΤ να ειρωνευτεί δημόσια την επιστολή των Αγγελόπουλων (VIDEO). 

Ειρωνείες από την ΕΡΤ για την επιστολή Ολυμπιακού σε Τσίπρα (vid)

Aπίστευτο και όμως συνέβη! Σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ, οι δημοσιογράφοι αναφέρθηκαν δημόσια με γέλια, αστεία και ειρωνείες στο θέμα με την επιστολή των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για τα σοβαρά γεγονότα που διαδραματίζονται στο ελληνικό μπάσκετ, τα οποία και έχουν κάνει τον γύρο της Ευρώπης.

Ο δημοσιογράφος, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος και παρουσιάζει την εκπομπή "Πρώτη Είδηση", μεταξύ άλλων σχολίασε τα εξής: "Είναι θέμα του πρωθυπουργού δηλαδή να λύσει τα θέματα του μπάσκετ και το αν εφαρμόζονται οι κανόνες… εντάξει, έχουμε ξεφύγει…» ενώ στη συνέχει είπε: «Κάθε φορά να κάνουμε επίκληση πρωθυπουργού να εφαρμοστεί κανόνας ή κανονισμοί στη διαιτησία; Δεν μπορούν να τα λύσουν μόνοι τους;".

Kαι σαν να μην έφταναν αυτά, ακολούθησε το αδιάφορο σχόλιο της δημοσιογράφου, Μαίρης Πολλάλη, η οποία δήλωσε με ειρωνεία τα εξής: "Επειδή το σαββατοκύριακο θέλω να έχει πολύ καλό καιρό για να κάνω τα πρώτα μου μπάνια μήπως να ζητήσω παρέμβαση πρωθυπουργού να διαλύσει τα σύννεφα;". Η στάση των δημοσιογράφων της κρατικής ΕΡΤ είναι τουλάχιστον προκλητική, κάνοντας προσπάθεια να υποβαθμίσουν τα γεγονότα.