Τρινκιέρι: «Κρίση, κρίση, κρίση, αλλά... μεγάλα συμβόλαια»

Ο Αντρέα Τρινκιέρι τα είπε... ως συνήθως- έξω από τα δόντια για τις ακριβές μεταγραφές που (συνεχίζουν να) γίνονται.

Τρινκιέρι: «Κρίση, κρίση, κρίση, αλλά... μεγάλα συμβόλαια»

Ο Αντρέα Τρινκιέρι είναι γνωστό πως δεν μασάει τα λόγια του και τα λέει χύμα. Ο Ιταλός τεχνικός, μιλώντας στο επίσημο κανάλι της νέας του ομάδας, της Μπάγερν Μονάχου αναφέρθηκε στην κρίση-για την οποία μιλάνε όλοι- αλλά παράλληλα τις δυνατές και ακριβές μεταγραφές που γίνονται.

«Για να πω την αλήθεια είμαι λίγο σοκαρισμένος. Ακούμε συνέχεια να λένε όλοι για κρίση, κρίση, κρίση. Ότι δεν υπάρχουν και λεφτά και ελπίδες. Και μετά... μπαμ. Πολλές μεγάλες μεταγραφές, πολλά μεγάλα ονόματα, μεγάλα συμβόλαια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια είπε: «Εμείς θα χρειαστεί να πάμε σε άλλη κατεύθυνση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για να κάνεις πράγματα. Ανυπομονώ να δω πώς θα μοιάζει η ομάδα στα χαρτιά και πώς θα μπορέσω να την παρουσιάσω στο παρκέ».

Τέλος, ανέφερε: «Ποτέ δεν χάνω παιχνίδι πριν παίξω. Θέλω να παίξω. Αν ο αντίπαλος είναι καλύτερος, θα του δώσω συγχαρητήρια και θα κοιτάξω το επόμενο παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή, θέλω να ονειρεύομαι για το καλύτερο. Πάντα υπάρχει χρόνος να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα».