Ο Παντελάκης νέος τεχνικός του Ολυμπιακού

Ανακοινώθηκε από τους «ερυθρόλευκους» στην ομάδα μπάσκετ Γυναικών, στη θέση του Κώστα Μίσσα.

Ο Παντελάκης νέος τεχνικός του Ολυμπιακού

Ο Γιώργος Παντελάκης είναι επίσημα οι νέος τεχνικός της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού στη θέση του Κώστα Μίσσα

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι πρώτος προπονητής στην ομάδα μπάσκετ Γυναικών αναλαμβάνει ο Γιώργος Παντελάκης. Ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται στο προπονητικό τιμ των νταμπλούχων Ελλάδος από τη στιγμή της επανίδρυσης του τμήματος και πλέον θα είναι στο τιμόνι της ομάδας του Πειραιά.

Άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Παντελάκη θα είναι ο Θάνος Νίκλας.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε στο osfp.gr ότι: "Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω την διοίκηση του Ολυμπιακού και τον κ. Λεριώτη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και εύχομαι να δικαιώσω τις προσδοκίες της ομάδας για τη νέα σεζόν. Προερχόμαστε από την κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα και θέλουμε να παραμείνουμε σε αυτήν την τροχιά και την επόμενη σεζόν, αλλά να μην μείνουμε μόνο σε αυτό.

Ο Ολυμπιακός είναι πρωταγωνιστής και για αυτό θέλουμε να είμαστε ακόμα περισσότερο ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη και να κάνουμε ό,τι καλύτερο. Το μόνο που μπορώ να πω από την μεριά μου είναι ότι θα δουλέψουμε σκληρά για να επιτύχουμε τους στόχους της ομάδας και να κάνουμε και πάλι περήφανο τον κόσμο μας. Τέλος θα ήθελα πολύ να ευχαριστήσω την Ελένη Καπογιάννη, τον Κώστα Μίσσα και τον Αντώνη Κουρμούλη, με τους οποίους συνεργάστηκα τις προηγούμενες σεζόν στον Ολυμπιακό».