Οι δηλώσεις του Γιώργου Παντελάκη και της Μίρνα Μάζιτς μετά τη νίκη επί της Λευκάδας

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσαν αμέσως μετά τον αγώνα με την Νίκη Λευκάδας ο προπονητής του Ολυμπιακού και η Μάζιτς.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παντελάκη και της Μίρνα Μάζιτς μετά τη νίκη επί της Λευκάδας

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα με 79-69 της Νίκης Λευκάδας και διατήρησε το αήττητο σερί του στις εγχώριες διοργανώσεις. Πλέον επικεντρώνεται στον αγώνα της Τρίτης με την Αβενίδα για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Γιώργος Παντελάκης και η Μίρνα Μάζιτς μίλησαν αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Νίκη Λευκάδας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε:

«Ήταν ένα ακόμα ματς για το πρωτάθλημα, απέναντι στη Νίκη Λευκάδας αυτήν την φορά. Πρόκειται για μια ομάδα που διαθέτει θεωρητικά το δεύτερο καλύτερο ρόστερ στην Ελλάδα. Είχαμε ένα μεγάλο ταξίδι από την Γαλλία και ένα δύσκολο παιχνίδι με την Carolo, οπότε έπρεπε να ξεκουράσουμε κάποιες παίκτριες και να κάνουμε μια διαχείριση στο ρόστερ μας, γιατί παίζουμε την Τρίτη για την Ευρωλίγκα και δεν έχουμε χρόνο για να ξεκουραστούμε. Η ομάδα έπαιξε καλά και κρατάμε τη νίκη και τα θετικά μας στοιχεία. Είμαστε σε καλό δρόμο και κάθε μέρα δείχνουμε βελτίωση. Τώρα εστιάζουμε στο ματς της Τρίτης με την πρωταθλήτρια Ισπανίας, θέλουμε να βάλουμε στις προπονήσεις και την Τίκβιτς και να φανούμε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί στην διοργάνωση»

Η Μίρνα Μάζιτς με τη σειρά της δήλωσε:

«Ξέραμε ότι θα είναι δυσκολότερο παιχνίδι από ότι τα προηγούμενα στο πρωτάθλημα με έναν αντίπαλο που έχουμε μεγάλο σεβασμό. Έπαιξε στο Eurocup φέτος και διαθέτει μια συμπαγή ομάδα. Θεωρώ ότι μπήκαμε πολύ νωθρά στην αρχή του ματς και τους αφήσαμε να τρέξουν. Περισσότερο ήταν στο παιχνίδι εξαιτίας των αιφνιδιασμών τους και των επιθετικών τους ριμπάουντ. Όταν το σταματήσαμε αυτό τότε ξέφυγε η διαφορά και εξασφαλίσαμε τη νίκη. Στα επόμενα παιχνίδια που έχουμε πρέπει να προσέξουμε αυτά τα σημεία και να είμαστε όπως πρέπει».