Αντί να τιμωρηθούν οι διαιτητές, τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός

Απίστευτο και όμως συνέβη - Οι αθλήτριες του Ολυμπιακού έμαθαν για την δικαίωση της ένστασης του Παναθηναϊκού καθώς πήγαιναν στο γήπεδο - Η απορία στο γιατί δεν όρισαν τους διαιτητές. 

Αντί να τιμωρηθούν οι διαιτητές, τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός

Η ομάδα του Παναθηναϊκού δικαιώθηκε για την ένσταση που έκανε, αναφορικά με το περιβόητο καλάθι στην εκπνοή της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Οι διαιτητές το ακύρωσαν, οι Πειραιώτες πήραν τη νίκη, αλλά πλέον τα δεδομένα άλλαξαν.

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, αναβλήθηκε ο δεύτερος τελικός και είναι άγνωστο το πως θα εξελιχθεί ή το πως θα συνεχιστεί το πρώτο ματς. Πρόκειται για μία προκλητική απόφαση, καθώς πέρα από το γεγονός πως το video δείχνει να δικαιώνει τους "ερυθρόλευκους", κανονικά θα έπρεπε να τιμωρηθούν οι διαιτητές (σε περίπτωση που έκαναν λάθος) και όχι ο... πρώτος τελικός.

Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή έχει 48 ώρες προσφυγής κατά της απόφασης και θεωρείται δεδομένο πως θα προχωρήσει σε αυτή την κίνηση. Αν δεν προχωρήσει σε αυτή, τότε το δευτεροβάθμιο όργανο ΕΟΚ θα αποφασίσει για επανάληψη ή παράταση. Προκαλεί πάντως ερωτηματικά το γεγονός πως δεν ορίστηκαν για τον δεύτερο τελικό οι διαιτητές ως το μεσημέρι της Κυριακής. Λες και κάποιοι γνώριζαν ήδη την απόφαση...

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το σκεπτικό της απόφασης Κορομηλά

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Πρωτοφανής απόφαση -Δεκτή η ένσταση, αναβολή στον δεύτερο τελικό!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 72-70: Νέα φωτογραφία, δείχνει καθαρά μηδενισμένο το χρονόμετρο (pic)

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού: «Οργή και αηδία για όσα έγιναν στο ΣΕΦ»