Moto Gp Σίλβερστοουν: Διακοπή λόγω της έντονης βροχόπτωσης

Σε διακοπή οδηγήθηκε ο αγώνας του Moto Gp στο Σίλβερστοουν εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την περιοχή.

Moto Gp Σίλβερστοουν: Διακοπή λόγω της έντονης βροχόπτωσης

Η βροχή πέφτει ασταμάτητα στη Βρετανία, γεγονός που δεν επιτρέπει στους οδηγούς του Moto Gp να αγωνιστούν, αφού η επικινδυνότητα δεν επιτρέπει στα δίκυκλα να πατήσουν την πίστα.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι το Gp αναμένεται να συνεχιστεί μετά τις 16.10 όταν και υπάρχουν προβλέψεις ότι θα το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Ο αγώνας έχει διακοπεί από τον 10 γύρο εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης, αφού καλά - καλά στην πίστα δεν μπορούσε να μπει ούτε το αυτοκίνητο ασφαλείας.

Πρώτος ήταν ο Βινιάλες, 2ος ο Νταβιτσιόζο, τρίτος ο Μάρκεθ, τέταρτος ο Λορένθο ενώ την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν οι Κράτσλοου, Μίλλερ Ζάρκο, Μπαουτίστα, Πετρούτσι και Ρόσι.

Υπενθυμίζεται ότι χθες (25/08) οι κατατακτήριες δοκιμές του Σίλβερστοουν σημαδεύτηκαν από τον σοβαρό τραυματισμό του Τίτο Ραμπάτ με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο απουσία πολλών μηνών.

Ο Ισπανός συγκρούστηκε στην 7η στροφή, με άλλη μηχανή και σε συνδυασμό με την έντονη βροχή έχασε τον έλεγχο καταλήγοντας στο νοσοκομείο με πολλαπλά κατάγματα στο δεξί του πόδι.