F1: Ο Vettel πιέζει την Ferrari να λύσει τα προβλήματα που έχει

Η Ferrari φαίνεται ότι στην Βαρκελώνη έκανε βήμα πίσω σε σχέση με τους αντιπάλους της.

F1: Ο Vettel πιέζει την Ferrari να λύσει τα προβλήματα που έχει

Οι αλλαγές που έγιναν στα ελαστικά της Pirelli, μια απόφαση η οποία είχε βρει σύμφωνη την Ιταλική ομάδα, δεν ήταν η αιτία για την μη αναμενόμενη εμφάνιση και αυτό αποδείχθηκε στις δοκιμές που έγιναν όταν και η Ferrari με την γόμα των παλιών προδιαγραφών αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα.

Ο Sebastian Vettel δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και απαίτησε να λυθούν τα προβλήματα τα οποία και κατονόμασε. «Δεν είμαστε αρκετά γρήγοροι. Έτσι εάν δεν είμαστε σε θέση να το δούμε τότε είμαστε τυφλοί, γιατί δεν είχαμε τον ρυθμό στο πρώτο stint. Κατά δεύτερο είχαμε πρόβλημα με τα ελαστικά κατά την διάρκεια του τριημέρου. Άλλαξαν αλλά άλλαξαν για όλους, έτσι θα έπρεπε να είμαστε καλύτεροι από όλους παρά οι χειρότεροι. Κατά τρίτο ήταν ένα άσχημο τριήμερο από πλευράς αξιοπιστίας. Ο Kimi είχε πρόβλημα με την μονάδα ισχύος και προφανώς εγκατέλειψε τον αγώνα. Εάν δεν βλέπουμε αυτά τότε δεν υπάρχουν δικαιολογίες», είπε ο Γερμανός οδηγός.

Πρόσθεσε δε με νόημα «Το έχω πει πολλές φορές ότι είμαστε μια δυνατή ομάδα με μεγάλη δυναμική, αλλά έχουμε και προβλήματα που χρειάζεται να λύσουμε. Δεν ήταν καλή μέρα, αλλά είναι σημαντικό από τέτοιες μέρες να καταλαβαίνεις το γιατί και το τι λείπει για τους επόμενους αγώνες. Όλοι είχαμε τις αναβαθμίσεις για τον αγώνα αυτό, και ίσως οι άλλοι έφεραν περισσότερα από εμάς. Σε τι βοηθάει; Γιατί να βρίσκουμε δικαιολογίες; Στο τέλος δεν ήμασταν αρκετά γρήγοροι για την νίκη και αυτό είναι κάτι που πρέπει να φτιάξουμε».

Πηγή: Gocar.gr

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΤΟ ΝΕΟ VOLKSWAGEN TOUAREG

5 ΕΥΡΥΧΩΡΑ DIESEL SUV ΜΕΧΡΙ 23.000 ΕΥΡΩ