Skoda Fabia i-con με τιμή 10.780 € (pics)

Στη βασική της κινητήρια έκδοση με 1.000άρη κινητήρα και εξελιγμένο σύστημα πολυμέσων με οθόνη 8 ιντσών

 

Skoda Fabia i-con με τιμή 10.780 € (pics)

Η Skoda Fabia i-con είναι η νέα ενδιαφέρουσα έκδοση του supermini της τσέχικης φίρμας. Εφοδιάζεται με τη βασική κινητήρια έκδοση 1.0 MPI με απόδοση 75 ίππων και εξοπλίζεται με ένα νέο σύστημα πολυμέσων με μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών, που δίνει, μεταξύ άλλων, πρόσβαση σε σύστημα πλοήγησης, κάμερα οπισθοπορείας, Bluetooth και σύνδεση του κινητού με λειτουργία Mirror Link.

Η οθόνη τεχνολογίας LCD έχει ανάλυση 1024x600 και για τη λειτουργία του φροντίζει ένα 4πύρηνος επεξεργαστής της INTEL. Επιπλέον, διαθέτει μνήμη 2 GB και εσωτερικό σκληρό δίσκο 16 GB. Έχει θύρα USB 2.0 που διαχειρίζεται σκληρό δίσκο με χωρητικότητα 1 TB ή ακόμα μπορεί να δεχθεί και κάρτα SD.

Επίσης έχει σύστημα πλοήγησης με ελληνικούς χάρτες και μενού στη γλώσσα μας, δυνατότητα σύνδεσης Mirror Link και Hot Spot με smartphone iOS και Android και download εφαρμογών από το Google Play store, ενώ μπορείς να ελέγξεις και τις διάφορες παραμέτρους του αυτοκινήτου, μέσα από το σύστημα.


Πλούσιο είναι και ο εξοπλισμός της συγκεκριμένης έκδοσης, αφού περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, σύστημα ελέγχου ευστάθειας, εμπρός και πλευρικούς αερόσακους τύπου κουρτίνας, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, air condition, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, οι οποίοι είναι βαμμένοι στο χρώμα του αμαξώματος. Εξωτερικά, ξεχωρίζει χάρη στο σήμα “i-con tech inside” που κοσμεί το αμάξωμα.

H Skoda Fabia i-con είναι διαθέσιμη με τιμή 10.780 € ή χάρη στο Skoda Clever Plan με 119 € το μήνα και σε κάθε περίπτωση με τέσσερα χρόνια εγγύηση, service, ασφάλιση και οδική βοήθεια.

Πηγή: Gocar.gr

Διαβάστε επίσης:

Η ΝΕΑ MERCEDES-BENZ A-CLASS ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ OPEL COMBO LIFE