Ακόμη πιο γρήγορο το Honda NSX

Το υβριδικό supercar δέχεται σημαντικές επεμβάσεις ενόψει του 2019.

Ακόμη πιο γρήγορο το Honda NSX

Στα τέλη του 2018 θα αρχίσουν οι παραδόσεις του ανανεωμένου NSX. Το supercar της Honda δέχτηκε μία σειρά επεμβάσεων τόσο σε σημεία όπως οι αναρτήσεις όσο και στο υβριδικό του σύστημα. Ως αποτέλεσμα, το νέο NSX είναι κατά 2 sec ταχύτερο στην πίστα της Suzuka από το τωρινό μοντέλο.

Οι μηχανικοί της Honda τοποθέτησαν πιο φαρδιές αντιστρεπτικές ράβδους, που αυξάνουν την ακαμψία κατά 26% εμπρός και κατά 19% πίσω. Τα νέα ελαστικά Continental SportContact 6 εξελίχθηκαν αποκλειστικά για το NSX και υπόσχονται καλύτερη επαφή με το δρόμο υπό όλες τις συνθήκες.

Επεμβάσεις έγιναν επίσης στις αναρτήσεις (για μεγαλύτερη άνεση στην καθημερινή χρήση) και το σύστημα διεύθυνσης, ενώ παράλληλα επαναρυθμίστηκε το λογισμικό του υβριδικού συστήματος Sport Hybrid SH-AWD, για πιο άμεση απόκριση στο γκάζι.

Ο twin-turbo V6 έχει βελτιωμένο σύστημα ψεκασμού και νέο φίλτρο μικροσωματιδίων, ώστε να πληροί τις πιο αυστηρές προδιαγραφές Euro 6d-TEMP. Υπενθυμίζεται ότι το υβριδικό σύστημα του Honda NSX αποτελείται από τον κεντρικά τοποθετημένο V6 των 507 ίππων που κινεί τους πίσω τροχούς και δύο ηλεκτρικά μοτέρ μπροστά. Η συνδυαστική ισχύς ανέρχεται σε 581 PS.

Αισθητικά, οι αλλαγές εντοπίζονται στο νέο πορτοκαλί χρώμα του αμαξώματος (με αντίστοιχου χρώματος δαγκάνες φρένων), επιφάνειες σε χρώμιο και μαύρο γυαλιστερό, νέες δερμάτινες επενδύσεις στο εσωτερικό.

Πηγή: gocar.gr

Διαβάστε επίσης:

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ TESLA MODEL X

ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ OPEL CORSA GSI;