7 supercars στο Goodwood Festival of Speed

Αυτά και πολλά ακόμα θα φιλοξενηθούν στο φετινό event

7 supercars στο Goodwood Festival of Speed

Κάθε χρόνο, στο Goodwood της Αγγλίας, συγκεντρώνονται πολλά υπεραυτοκίνητα, κλασικά και πρωτότυπα μοντέλα. Παρακάτω βρείτε κάποια από τα αυτοκίνητα που θα περάσουν από το event και δεν πρόκειται να μείνουν απαρατήρητα…

Αποκλειστικά για πίστα, το Apollo Intensa Emozione εφοδιάζεται με 6.3 V12 κινητήρα, που αποδίδει 780 ίππους. Το βάρος του φτάνει τα 1.250 κιλά, ενώ ισχυρίζεται ότι η κάθετη δύναμη στα 200 km/h αγγίζει τα 1.350 κιλά.

Το Boreas hypercar από την DSD Design & Motorsport παρουσιάστηκε ως πρωτότυπο στο στάντ της Michelin στο Goodwood Festival of Speed πριν από ένα χρόνο. Φέτος έχει αναβαθμιστεί και το υβριδικό μοντέλο έχει τα 0-100 km/h σε 2,8 sec.

To hypercar της Bradham, μιας Αγγλοαυστραλιανής εταιρείας, προορίζεται μόνο για την πίστα. Το πισωκίνητο μοντέλο φέρει έναν ατμοσφαιρικό 5,4 κινητήρα V8 απόδοσης 700 ίππων και ζυγίζει μόλις 972 κιλά.

Ένα από τα τελευταία μοντέλα της φίρμας που βγήκε από το εργοστάσιο του Maranello. Η Ferrari Portofino είναι και γρήγορη, μιας και ολοκληρώνει τη διαδικασία 0-100 km/h σε 3,5 sec.

Η Agera RSN μοιράζεται τον ίδιο κινητήρα με το απίστευτο Koenigsegg One:1 και αποτελεί ένα από τα γρηγορότερα αυτοκίνητα του κόσμου.

Διαβάστε περισσότερα στο gocar.gr

Διαβάστε επίσης:


ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ HYUNDAI KONA DIESEL

ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΤΗΣ MERCEDES-BENZ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ