Η Hyundai θα είναι ο επίσημος χορηγός της Ατλέτικο

Την φανέλα των ''ροχιμπλάνκος'' θα κοσμεί από την νέα χρονιά και μέχρι το 2021 η Hyundai.

Η Hyundai θα είναι ο επίσημος χορηγός της Ατλέτικο

Η ιαπωνική εταιρεία εγκαινιάζει ένα νέο πρωτάθλημα αυτό της Ισπανίας μέσω της Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι ''ροχιμπλάνκος'' αποτελούν την δεύτερη συμφωνία για την Hyundai στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο μετά την συνεργασία με την Τσέλσι.

Η Hyundai θα δώσει δυναμικό παρών στον αθλητισμό μέσα από αυτές τις δύο συμφωνίες καθώς θα ενισχύσει τους δύο συλλόγους με μία μεγάλη γκάμα νέων αυτοκινήτων αλλά και άλλων τεχνολογικών υπηρεσιών. Επιπλέον οι φίλοι της Ατλέτικο θα έχουν και αυτοί κάποια οφέλη με στόχο την διευκόλυνση τους στις μετακινήσεις.

Ο διευθυντής μάρκετινγκ της ιαπωνικής μάρκας δήλωσε: "Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι για τη νέα μας συνεργασία με την Ατλέτικο Μαδρίτης - μια εξαιρετικά επιτυχημένη ομάδα με παθιασμένο fanbase. Αποτελεί πρόκληση για μας η συνεργασία μας με αυτό τον σύλλογο για να αναπτύξουμε δραστηριότητες που τοποθετούν τους φιλάθλους του στο επίκεντρο όλων των προγραμμάτων μας. Σε συνδυασμό με την υπάρχουσα συνεργασία μας με την Λυών και την τελευταία μας συνεργασία με την Τσέλσι, αυτό είναι ένα εκπληκτικό νέο βήμα στη νέα μας πανευρωπαϊκή προσέγγιση χορηγικής συνεργασίας που θα περιλαμβάνει και άλλους κορυφαίους συλλόγους στην Ευρώπη ».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των ''ροχιμπλάνκος'' Ενρίκε Θερέθο είπε: "Στην Ατλέτικο είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι για τη συμμαχία που υπογράψαμε με τη Hyundai. H Hyundai είναι μια εταιρεία που επιθυμεί και επιδιώκει να ξεχωρίζει παραμένοντας κορυφαία σε πρωτοπόρες και καινοτόμες τεχνολογίες. Είμαστε σίγουροι ότι οι δύο εταιρείες θα μοιραστούν και θα απολαύσουν όμορφες στιγμές, που με την προσπάθεια, τη συνεργασία και την αφοσίωση, θα βιώσουμε τα επόμενα χρόνια ».