Τι οδηγεί ο πιο πλούσιος προπονητής στην κόσμο;

O Pep Guardiola επέκτεινε έως το 2021 το συμβόλαιό του με την Μάντσεστερ Σίτι, με αποδοχές που… ζαλίζουν

Τι οδηγεί ο πιο πλούσιος προπονητής στην κόσμο;

Φέτος έσπασε κάθε ρεκόρ στην Premier League στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του κατέκτησε τον τίτλο με διαφορά 19 βαθμών από τη δεύτερη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σημείωσε τις περισσότερες νίκες στην ιστορία της διοργάνωσης (32), συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς (100) και πέτυχε τα περισσότερα γκολ (106).

Φυσιολογικά λοιπόν η διοίκηση της Σίτι κάλεσε τον Pep Guardiola να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο έληγε το καλοκαίρι του 2019. Η συνεργασία επεκτάθηκε έως το 2021, με τον 47χρονο Ισπανό τεχνικό να λαμβάνει για κάθε ένα από τα επόμενα τρία χρόνια το αστρονομικό ποσό των 23 εκατ. ευρώ!

Όταν ήταν στην Μπάγερν Μονάχου οδηγούσε Audi, καθώς η γερμανική μάρκα είναι χορηγός των Βαυαρών. Όμως πλέον στο Μάντσεστερ έχει επιλέξει μία Bentley Flying Spur, η οποία εφοδιάζεται με κινητήρα W12 και κοστίζει περίπου 250.000 ευρώ. Πέρα από το δερμάτινο σαλόνι, έχει και wi-fi hotspot ώστε ο Guardiola να είναι πάντα συνδεδεμένος στο διαδίκτυο.

Ο Guardiola μετρά 77 νίκες σε 113 παιχνίδια με την Σίτι (ποσοστό 68%) και πλέον έχει θέσει ως στόχο την κατάκτηση του Champions League. Για να δούμε, θα το πετύχει του χρόνου;

Πηγή: Gocar.gr

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΤΟ ΝΕΟ VOLKSWAGEN TOUAREG

5 ΕΥΡΥΧΩΡΑ DIESEL SUV ΜΕΧΡΙ 23.000 ΕΥΡΩ