Ποιες Mercedes-Benz θα δείτε στην Αυτοκίνηση

Στο περίπτερο της μάρκας στην αίθουσα Ξιφασκίας ξεχωρίζει η πρεμιέρα της A-Class Sedan.

Ποιες Mercedes-Benz θα δείτε στην Αυτοκίνηση

Δυναμική παρουσία έχει και φέτος η Mercedes-Benz στην έκθεση Αυτοκίνηση ΕΚΟ, που είναι ανοικτή για το κοινό έως την Κυριακή 18 Νοεμβρίου. Στο περίπτερο της γερμανικής μάρκας κεντρική θέση κατέχει η A-Class Sedan, η οποία γιόρτασε την πανελλαδική της πρεμιέρα. Τα αποκαλυπτήρια του νέου compact μοντέλου έκαναν ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς, Ιωάννης Καλλίγερος, μαζί με τον Γενικό Διευθυντή Επιβατηγών Αυτοκινήτων, Νίκος Πρέζας.

Ξεχωρίζουν επίσης τα μοντέλα της Mercedes-AMG, όπως η GT 63 S 4MATIC 4door Coupe και η E 53 Coupe που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό. Μαζί τους βρίσκεται και η CLS, το μεγάλο τετράθυρο coupe, στην έκδοση 350d 4MATIC με εξοπλισμό AMG Line.

Τα μοντέλα αυτά πλαισιώνονται από τις Α160, Α200 sedan, B180d, CLA 180d και GLA 200, ενώ τις εκτός δρόμου δυνατότητες κίνησης τονίζουν η G-Class στην έκδοση G500 και η GLC 250d.

Όσον αφορά την smart, παρουσιάζονται το ηλεκτροκίνητο smart ΕQ fortwo 4ης γενιάς, η ειδική έκδοση smart fortwo champagne και το smart forfour στην έκδοση dark matter.

Πήγη: www.gocar.gr

ME TO HONDA CIVIC ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018