Η νέα Porsche Cayman GT4 Clubsport Rallye concept

Έκτακτη εμφάνιση στο ράλλυ Γερμανίας

Η νέα Porsche Cayman GT4 Clubsport Rallye concept

Στο Rallye Deutschland πρόκειται να αποκαλυφθεί ένα ιδιαίτερο αγωνιστικό από την Porsche, το οποίο βασίζεται στην Cayman GT4 Clubsport. Το πρωτότυπο μοντέλο φέρει όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζει ένα αυτοκίνητο ως αγωνιστικό, όπως τα επιπρόσθετα φώτα, τον κεντρικό αεραγωγό στην οροφή, το roll-cage και οι ανάλογοι τροχοί.

Όπως και το μοντέλο παραγωγής, κάτω από το καπό υπάρχει ένας 6κύλινδρος 3.8 κινητήρας απόδοσης 385 ίππων και συνδυάζεται με το ταχύτητα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, PDK. Η Porsche δεν μπήκε σε παραπάνω λεπτομέρειες, αλλά όπως φαίνεται το πρωτότυπο θα τρέξει σε δοκιμαστικό αγώνα με τον Romain Dumas πίσω από το τιμόνι. Να θυμίσουμε ότι ο Dumas είναι ο οδηγός που σημείωσε το ρεκόρ στο Pikes Peak με το ηλεκτρικό αγωνιστικό της Volkswagen, το ID R Pikes Peak.

Ο γερμανικός αγώνας είναι το μέρος όπου η Porsche θα συλλέξει πληροφορίες και σχόλια για το πρωτότυπο μοντέλο της, με σκοπό για το αν καταλήξουν τελικά στην εξέλιξης ενός τέτοιου αυτοκινήτου. Όσον αφορά για την επόμενη Cayman GT4 Clubsport, το σπορ μοντέλο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019 και δημοσιεύματα θέλουν ο κινητήρας να είναι ακόμα πιο ισχυρός και η κάθετη δύναμη υψηλότερη σε σχέση με τη σημερινή γενιά.

Πηγή: GOCAR.GR

Διαβάστε επίσης

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ SUZUKI VITARA

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ MERCEDES-BENZ C-CLASS