Δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος για όλα τα Renault

Ισχύει για επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα της εταιρείας.

Δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος για όλα τα Renault

Η Renault συνεχίζει και αυτό το καλοκαίρι να παρέχει δωρεάν καλοκαιρινό έλεγχο για όλα τα επιβατικά και επαγγελματικά, ανεξαρτήτου τύπου και ηλικίας του οχήματος.

Στο πλαίσιο του Renault Total Care Summer ελέγχονται 25 σημεία του αυτοκινήτου σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στο σύστημα κλιματισμού. Μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου, ο ιδιοκτήτης ενημερώνεται για την κατάσταση του οχήματός του και στην περίπτωση που απαιτείται κάποια επισκευή έχει τη δυνατότητα να την πραγματοποιήσει, επωφελούμενος από τις προνομιακές τιμές των πακέτων συντήρησης και επισκευής του Renault Total Care, ή του Renault Total Care 5+ (στην περίπτωση που το όχημα του είναι ηλικίας άνω των 5 ετών), γνωρίζοντας παράλληλα εκ των προτέρων το συνολικό κόστος που θα απαιτηθεί (εργασία, ανταλλακτικά, Φ.Π.Α.).

Επίσης, το πρόγραμμα θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού και εποχιακά αξεσουάρ για όλα τα μοντέλα της γκάμας θα προσφέρονται με όφελος έως 20%.

Όλοι οι κάτοχοι επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων Renault μπορούν να επωφεληθούν από το πρόγραμμα Δωρεάν Καλοκαιρινού Ελέγχου με μια επίσκεψη στο πλησιέστερο μέλος του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Επισκευαστών της Renault.

Πηγή: gogar.gr

Διαβάστε επίσης:

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ 7 COMPACT SUV ΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

NEO FORD FIESTA ACTIVE: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ