Ανατροπή, ο Μουστακίδης φαβορί για τον ΠΑΟΚ

Tα δεδομένα άλλαξαν άρδην στον ΠΑΟΚ και ο Μάρκος Μιλίνκοβιτς έχασε το προβάδισμα για τον πάγκο του Κυπελλούχου, με τον Θανάση Μουστακίδη να προβάλει πλέον ως το φαβορί.

Ανατροπή, ο Μουστακίδης φαβορί για τον ΠΑΟΚ

Η επανεκλογή του Θανάση Κατσαρή έφερε εξελίξεις στον τρις πρωταθλητή και ο ισχυρός άνδρας του ερασιτέχνη θέλει να έχει πιο ισχυρό σύμμαχο την επόμενη περίοδο, με τον Γιώργο Σαββίδη να είναι έτοιμος να φωνάξει παρών. Ο υιός Σαββίδη έκανε ήδη την πρώτη κίνηση με την απόκτηση του Ντίμα Φιλίποφ και ήδη ψάχνουν τρόπο να σπάσουν το προσύμφωνο με την Αραγκό ντε Σετ. Αν δεν τα καταφέρουν, θα πληρώσουν κάποια χρήματα και ο διεθνής πασαδόρος θα φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα.

Η επόμενη κίνηση είναι η πρόσληψη προπονητή και ήδη έγινε η πρώτη συνάντηση με τον Θανάση Μουστακίδη στη Θεσσαλονίκη. Αναλύθηκαν τα πλάνα της νέας περιόδου και ο Θρακιώτης τεχνικός ζήτησε προθεσμία ως τη Δευτέρα για να δώσει την απάντηση του. Θέλει αρχικά να μιλήσει με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, αλλά και να μελετήσει το ενδεχόμενο μετάταξης του από τα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης.

Τα δεδομένα άλλαξαν λοιπόν, με τον Κατσαρή με εισήγηση φυσικά του Νότη Λίτσα να δίνει προβάδισμα στον Θανάση Μουστακίδη και να αναζητά ισχυρότερο σύμμαχο από τον Αντώνη Τσαλόπουλο.

Ο Θανάσης Μουστακίδης ξεκίνησε ως παίκτης στον Έβρο Σουφλίου, στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό, όπου ήταν ο εμβληματικός αρχηγός του για να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, όταν ο Τζιαν Πάολο Μοντάλι προώθησε στην ομάδα τον Βασίλη Κουρνέτα. Ως προπονητής δούλεψε με μεγάλη επιτυχία στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, τον έφτασε ως τον τελικό, όπου έχασε το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό, αλλά και στους "4" του Τσάλεντζ Καπ.