Σμιτ, Φράγκος και τέλος στον Ολυμπιακό!

Ο Καναδός Σμιτ και ο Ανδρέας Φράγκος αναμένεται να είναι οι δυο τελευταίες  προσθήκες στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Σμιτ, Φράγκος και τέλος στον Ολυμπιακό!

Ο Γκάβιν Σμιτ εντυπωσίασε στην πρεμιέρα του στο Νations League, κόντρα στη Βραζιλία με 16 πόντους, κινήθηκε σε χαμηλό βαρομετρικό στην ήττα 3-0 από τη Βουλγαρία(7 πόντοι, με 5/14, 1 μπλοκ, 1 άσο), ενώ δεν αγωνίσθηκε στη δεύτερη ήττα 3-2 από τη Γαλλία στη Βάρνα.

To τουρνουά μεταφέρεται στην Κίνα και στο Γιακμέν, όπου ο Καναδάς θα αντιμετωπίσει στις 22 Ιουνίου τη Σερβία, στις 23 με την Κίνα και στις 24 με την Ιαπωνία. Φυσικά ο Ολυμπιακός δεν θα περιμένει ως τότε για να συμφωνήσει με τον Καναδό γίγαντα και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινωθεί η απόκτηση του.

Με αυτόν τον τρόπο ο Ολυμπιακός θα καλύψει τη θέση του διαγώνιου και θα απομένει μόνο ο δευτερότριτος ακραίος, που αναμένεται να είναι ο Ανδρέας Φράγκος, που πρέπει να υπογράψει πριν από τις 22 Ιουνίου, ημέρα αναχώρησης για διακοπές στην Κούβα. Ο διεθνής αθλητής θα γυμνάζεται ως τότε με τον Κώστα Δεληκώστα προκειμένου να βελτιώσει την τεχνική του, κάτι που έκανε και ο Ράφα Κουμεντάκης στην Αλεξανδρούπολη.

Mε δεδομένη την συμμετοχή 4 ξένων στο πρωτάθλημα ανεξαρτήτως εθνικότητας, ο Ολυμπιακός θα κρατήσει και τον Μπέμε, με αποτέλεσμα να έχει τρεις αλλαγές στην επτάδα του, αφού θα προστεθο'υν ο Τερβαπόρτι, ένας εκ των Κουμεντάκη-Φράγκου και ο Σμιτ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2018-19

Πασαδόροι: Έμι Τερβαπορτι(Φινλ), Κώστας Στιβαχτής

Ακραίοι: Ράφα Κουμεντάκης, Γερούν Ραούβερντινκ(Ολλ), Ανδρέας Φράγκος(;), Κώστας Χριστοφιδέλης

Κεντρικοί: Γιώργος Πετρέας, Αντρέα Μπέμε( Γερ), Ανδρέας Ανδρεάδης, Παρασκευάς Τσέλιος

Λίμπερο: Γιώργος Στεφάνου, Άκης Δαρίδης

Διαγώνιοι: Γκάβιν Σμιτ(Καν;), Νίκος Ζουπάνι