Φράγκος και Μπέμε

Οι επόμενοι στόχοι, μόλις υπογράψει ο Σμιτ - Συμπληρώνεται το «ερυθρόλευκο» παζλ

Φράγκος και Μπέμε

Ο Γκάβιν Σμιτ παίζει σήμερα στη Βάρνα κόντρα στη Βραζιλία και εν συνεχεία αναμένεται να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Ο Καναδός αποτελεί προτεραιότητα για τους ερυθρόλευκους που στη συνέχεια θα συμπληρώσουν και τα άλλα κομμάτια του παζλ.

Προς στιγμήν το ζητούμενο για τους ερυθρόλευκους είναι ο Σμιτ. Αυτό επείγει διότι ο Μουνιόθ θεωρεί απαραίτητο να προηγηθούν ο πασαδόρος και ο διαγώνιος και μετά οι υπόλοιποι παίκτες, που σχεδόν έχουν συμφωνήσει.

Ο Ολλανδός Ραούβερντινκ για παράδειγμα τα έχει βρει με τον Ολυμπιακό και απομένουν οι υπογραφές. Το ίδιο ισχύει και για τον Γερμανό Μπέμε που θα αποτελέσει τον τέταρτο ξένο του Ολυμπιακού, εφόσον αποκτηθεί ο Σμιτ.

Κι αυτό γιατί ο ερχομός του Καναδού περιορίζει αμέσως τους ξένους του Ολυμπιακού στους “τέσσερις”, ενώ πέρυσι είχε 5 κοινοτικούς.

Στεφάνου και Δαριδης θα είναι τα λίμπερο, ο Κώστας Χριστοφιδέλης ο τέταρτος ακραίος και ο Ανδρέας Φράγκος, μαζί με τον Ράφα Κουμεντάκη και τον Γερούν Ραούβερντινκ θα διεκδικούν τις δυο θέσεις των ακραίων.

Ο Ανδρέας Φράγκος εξάλλου έχει βελτιωθεί σημαντικά την περσινή περίοδο στην Κορέα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι κάνει ατομικές προπονήσεις με τον Κώστα Δεληκώστα, όπως και ο Ραφα Κουμεντάκης.

Τον Φράγκο διεκδικεί και ο ΠΑΟΚ, αλλά για πολλούς και διάφορους λόγους δεν θέλει να πάει στην Πυλαία και θα προτιμήσει τον Ολυμπιακό.