ΦΩΣ στο Στοίχημα: Συνδυασμός που πληρώνει

Για το πρωτάθλημα της Σουηδίας, η Χάμαρμπι υποδέχεται την Βάρναμο και ο συνδυασμός του άσου με τα γκολ πληρώνει εξαιρετικά

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Συνδυασμός που πληρώνει

Για το πρωτάθλημα της Σουηδίας, η Χάμαρμπι υποδέχεται την Βάρναμο. Η Χάμαρμπι προερχόταν από δύο μαζεμένες ήττες δεν ήθελε να τριτώσει το κακό και ήταν ιδιαίτερα επιθετική και αποφασιστική κόντρα στην Βαστέρας. Και εκεί ωστόσο, κόντρα σε νεοφώτιστο αντίπαλο έκανε τα εύκολα δύσκολα, πληρώνοντας τις αδυναμίες στην άμυνα, παραλίγο να δεχθεί και το γκολ της ισοφάρισης στο φινάλε.

Μπροστά έχει ποιότητα, δημιουργεί και σκοράρει με άνεση. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια για λογαριασμό των πράσινων.

Η Βάρναμο είναι μια μικρομεσαία ομάδα που θέλει να σταθεί ανταγωνιστικά, αλλά δεν μπορεί να τα καταφέρει στο ξεκίνημα της περιόδου. Αιτία αποτελεί η κάκιστη αμυντική λειτουργία από τη στιγμή που δίνει πολλές ευκαιρίες στους αντιπάλους.

Έτσι πάει στράφι η αξιοπιστία με την οποία δημιουργεί και σκοράρει. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τρία από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια. Πάμε με τον συνδυασμό που πληρώνει για να κάνουμε Καλό Πάσχα !

ΠΡΟΤΑΣΗ

Χάμαρμπι-Βάρναμο 1 και γκολ-γκολ (3.45)