Κορακάκης: «Λίγο περίεργη η χρονιά»

Ο Γιώργος Κορακάκης μίλησε για το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Αστέρα Τρίπολης και για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Κορακάκης: «Λίγο περίεργη η χρονιά»

Στην 11η θέση της βαθμολογίας της Super League τερμάτισε ο Ατρόμητος με τον Γιώργος Κορακάκη που κάθισε στον πάγκο της ομάδας στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης να κάνει λόγο για μία σεζόν με θετικές και αρνητικές στιγμές.

Αναλυτικά ο Γιώργος Κορακάκης δήλωσε:

«Για τον αγώνα, ο Αστέρας Τρίπολης ήταν καλύτερος, κέρδισε δίκαια, πάμε παρακάτω.

Για εμάς είναι καλό ας πούμε ότι την καλύτερη απόδοση σήμερα την είχε ένα παιδί από την ακαδημία μας, ο Καραμάνης και αυτό δείχνει κάτι για τη συνέχεια της ομάδας. Η χρονιά ήταν λίγο περίεργη, δεν ξεκινήσαμε καλά, μετά είχαμε ένα πολύ καλό διάστημα, μετά πάλι τα ίδια.

Θα χρειαστούν αρκετές αλλαγές για την επόμενη χρονιά, εύχομαι να πάει πολύ καλύτερα η ομάδα. Βέβαια, δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε ότι ο Ατρόμητος είναι όλα αυτά τα χρόνια στη Σούπερ Λιγκ μια αξιόπιστη ομάδα, μια αξιόμαχη ομάδα, και έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων και αυτό πρέπει να παραμένει και έχει παραμείνει στη συνείδηση του κόσμου».

Για τα νέα παιδιά, το αύριο του Ατρόμητου: «Ο Νίκος Αθανασίου έχει συμμετοχές, δείχνει ότι πλέον είναι έτοιμος να είναι ενεργός στο ρόστερ, και άλλα παιδιά που έρχονται από πίσω όπως ο Καραμάνης που μπήκε σήμερα, δείχνει ότι μπορούν να έχουν κάποιο ρόλο στην ομάδα και αυτό είναι πάρα πολύ θετικό».