ΑΠΟΕΛ: Όταν η μπάλα… «καίει» είναι ΑΝΙΚΗΤΟ

Είναι πολλά τα… σημάδια τίτλου στο ΑΠΟΕΛ, για το ματς που θα κρίνει όλη τη χρονιά

ΑΠΟΕΛ: Όταν η μπάλα… «καίει» είναι ΑΝΙΚΗΤΟ

Εδώ που έφτασαν τα πράγματα, το ΑΠΟΕΛ παίζει ολόκληρη τη χρονιά στο ντέρμπι τίτλου με την ΑΕΚ, αν και θα μπορούσε να τελείωνε νωρίτερα την υπόθεση τίτλος.

Οι γαλαζοκίτρινοι πέταξαν ευκαιρίες, που θα μπορούσαν να τους είχαν φέρει ακόμα και με τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο η πραγματικότητα είναι αυτή που ισχύει αυτή τη στιγμή και με αυτή είναι υποχρεωμένοι να πορευτούν.

Στο μεγάλο ματς της 11ης Μαϊου, έχουν πολλά πράγματα που δείχνουν να είναι υπέρ τους, με κάποια από αυτά τα οποία είναι σημαντικά να είναι πως φέτος νίκησαν δύο φορές την ΑΕΚ και σε άλλο ένα ματς έμειναν στην ισοπαλία, καθώς και το ότι σε όλα τα ματς που έκριναν την κορυφή, κατάφεραν να βγουν κερδισμένοι. Είναι πραγματικά φοβερός ο απολογισμ΄ςο στα ματς που η μπάλα «καίει», με την ομάδα του Σα Πίντο να δείχνει απίστευτη συνέπεια και να παίρνει σπουδαίες νίκες, κάτι που θέλει να επαναλάβει για να τελειώσει με ιδανικό τρόπο τη σεζόν. Το έκανε απέναντι σε ΑΕΚ, Ομόνοια, Άρη και Ανόρθωση και θέλει να επαναλάβει τον εαυτό του. Αυτό σαφώς είναι καλό σημάδι που μπορεί να λέει πολλά, μπορεί και τίποτα, αφού το ντέρμπι που έρχεται είναι μια άλλη ιστορία, έχοντας τη μορφή τελικού.

Οι ομάδες θα δοκιμαστούν σε ένα ματς που θα τα παίξουν όλα για όλα και το ΑΠΟΕΛ είναι ομάδα που ξέρει από τέτοιου είδους ντέρμπι, έχοντας ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα την οποία καλούνται να βγάλουν στο γήπεδο. Η παρουσία του κόσμου, ασφαλώς και αποτελεί ένα ακόμα ισχυρό σύμμαχο, που μπορεί να δώσει δυναμική στους ποδοσφαιριστές, αλλά ξέρουν όλοι ότι το ντέρμπι και συνάμα ο τίτλος θα κριθεί από τα πόδια των ποδοσφαιριστών και από την προσπάθεια που θα καταβάλουν μέσα στο γήπεδο.

Για σήμερα το πρόγραμμα έχει προπόνηση και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν διήμερο ρεπό για το Πάσχα. Θα επιστρέψουν στον Αρχάγγελο τη Δευτέρα του Πάσχα, όπου η προετοιμασία για το ντέρμπι τίτλου θα μπει στην τελική ευθεία. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, αφού πέραν από την απουσία του Πολυκάρπου, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι.

Πηγή: shootandgoal.com