Ολυμπιακός: Ο Κίνι και το κρυφτό της Άστον Βίλα

Στην Άστον Βίλα αποφάσισαν να παίξουν κρυφτό για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Μεντιλίμπαρ επιστρατεύει τον Κίνι για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ολυμπιακός: Ο Κίνι και το κρυφτό της Άστον Βίλα

Το 2-4 του Villa Park δεν είναι εύκολο να το χωνέψουν οι Άγγλοι και είναι αλήθεια ότι δεν το έχουν χωνέψει ακόμα. Η Άστον Βίλα έχει έρθει στην Ελλάδα με σκοπό να κάνει τα πάντα για να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Conference League. Όποιος νομίζει ότι δεν την ενδιαφέρει είναι βαθιά νυχτωμένος.

Οι Άγγλοι έχουν έρθει στην πατρίδα μας από το απόγευμα της Τετάρτης και παίζουν ένα άνευ προηγούμενου κρυφτό σχετικά με τους ποδοσφαιριστές που έχουν ταξιδέψει στην Αθήνα.

Ο Ουνάι Έμερι όχι απλά δεν έχει δώσει τα ονόματα των παικτών που μπήκαν στο αεροπλάνο για την Ελλάδα, αλλά δεν έχει αφήσει να διαρρεύσει το παραμικρό. Και οι Άγγλοι ρεπόρτερ είχαν άγνοια και προσπαθούσαν να βγάλουν μία άκρη για τους παίκτες που βρίσκονται στην Ελλάδα. Στην Άστον Βίλα αποφάσισαν να παίξουν ένα κρυφτό για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και αυτό αποδεικνύει πόσο πολύ υπολογίζουν και θέλουν το ματς.

Στον Ρέντη αυτές τις ημέρες υπάρχει συσπείρωση και ηρεμία. Κανείς δεν λέει το παραμικρό και αποφεύγουν τα μεγάλα λόγια. Είναι φανερή η πίεση και η προσμονή για ένα μεγάλο ματς που δημιουργεί και ένα άγχος.

Στην αποψινή αναμέτρηση ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα ξεκινήσει με τον Κίνι στο αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού, αφού ο Ορτέγκα είναι τραυματίας από το πρώτο παιχνίδι, ενώ ο Ρίτσαρντς δεν είναι έτοιμος να παίξει από την αρχή. Ο Ισπανός μπακ είναι τίμιος, θα κάνει τη δουλειά του, αλλά σίγουρα δεν έχει την ποιότητα των άλλων δύο.

Βασικός σε ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού είχε παίξει τον Αύγουστο με την Γκενκ εντός και εκτός έδρας και την Τσουκαρίτσκι εντός έδρας. Και στα τρία αυτά ματς έπαιξε ως αριστερό μπακ. Στη συνέχεια έπαιξε βασικός στο εκτός έδρας 2-2 με την Τόπολα και μάλιστα πάλι αγωνίστηκε ως αριστερός μπακ. Από ‘κει και πέρα πήρε λίγο χρόνο συμμετοχής με Φράιμπουργκ εντός και εκτός και με την Άστον Βίλα, ενώ ο Μεντιλίμπαρ τον έχει χρησιμοποιήσει ελάχιστα με Μακάμπι Τελ Αβίβ και Φενέρμπαχτσε.

Ο Βάσκος προπονητής θεωρεί ότι ο Κίνι αμυντικά μπορεί να ανταποκριθεί, διότι από την πλευρά του αναμένεται να έχει αρκετή δουλειά.