Ολυμπιακός: Η Φενέρ, η Γουέστ Χαμ, ο ΠΑΟΚ και η Άστον Βίλα

Ο Ολυμπιακός καλείται να αξιοποιήσει για την ιστορική πρόκριση επί της Άστον Βίλα τη δύναμη της έδρας του. 

Ολυμπιακός: Η Φενέρ, η Γουέστ Χαμ, ο ΠΑΟΚ και η Άστον Βίλα

Στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός καλείται σε λίγες ώρες να γράψει μοναδική ιστορία με πρόκριση επί της Άστον Βίλα στον τελικό του Conference League.

Μεγάλο του όπλο είναι η φόρμα του, μεγαλύτερο το 4-2 του πρώτου αγώνα και κορυφαίο η δύναμη της έδρας του. Θα πρέπει να την αξιοποιήσει στο έπακρο. Η εξέδρα να είναι η τεράστια ισχύς της ομάδας, αλλά και η ίδια η ομάδα να βρει τον τρόπο να πάρει την ώθηση που χρειάζεται.

Ο Ολυμπιακός καλείται να επαναλάβει την εμφάνιση μιας ώρας με τα τρία γκολ κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. Τέτοιο ματς πρέπει να κάνει και θα περάσει. Να είναι όπως στο ματς με την Γουέστ Χαμ στον όμιλο, όταν είχε υποτάξει μία επίσης πολύ καλή αγγλική ομάδα. Να είναι ισχυρός όπως με τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι που έχει κερδίσει στο γήπεδό του στις εγχώριες διοργανώσεις.

Έχει κάνει κι άλλες νίκες, με την Γκενκ, την Φερεντσβάρος, φυσικά την άνετη με την Τόπολα στο γήπεδό του. Έχει και αρκετά αρνητικά αποτελέσματα, όταν δεν εκμεταλλεύτηκε τη λάβα του «Γ. Καραϊσκάκης».

Είναι αυτή η πιο απαραίτητη συνθήκη για να ολοκληρωθεί όπως αξίζει σε αυτή την ομάδα η φετινή μεγάλη πορεία της στην Ευρώπη. Για να γίνει και εδώ, με άλλη έννοια, το μέχρι τέλους...