Ολυμπιακός: Το κίνητρο του Φορτούνη για τη Φενέρμπαχτσε

Ο Κώστας Φορτούνης θέλει να επαναλάβει την καλή εμφάνιση και στην Κωνσταντινούπολη και να δώσει στον Ολυμπιακό την πρόκριση στα ημιτελικά.

Ολυμπιακός: Το κίνητρο του Φορτούνη για τη Φενέρμπαχτσε

Στο πρώτο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε ο Κώστας Φορτούνης αποδείχτηκε καθοριστικός για τον Ολυμπιακό. Ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά είχε γκολ και ασίστ σε ένα ματς που θα μπορούσε να έχει τελειώσει η μισή και παραπάνω πρόκριση.

Ο Φορτούνης γενικά έχει αποδειχτεί καθοριστικός στα φετινά εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού. Ασίστ είχε στο μοναδικό γκολ επί της Μακάμπι, τρεις ασίστ είχε στο ματς με την Τόπολα, γκολ στο ματς με τη Γουέστ Χαμ και ασίστ στο 2-3 από τη Φράιμπουργκ. Και στα προκριματικά είχε γκολ με τη Γκενκ, αλλά και ασίστ και γκολ με την Τσουκαρίτσκι.

Αυτό που λείπει από τον Φορτούνη είναι να κάνει τα ίδια και εκτός έδρας. Μέχρι τώρα το πιο παραγωγικό του ευρωπαϊκό παιχνίδι μακριά από το Φάληρο είναι το 6-1 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ένα γκολ και μία ασίστ είχε σε εκείνη την αναμέτρηση ο αρχηγός του Ολυμπιακού και αποδείχτηκε πολύ σημαντικός για να κάνει η ομάδα του τη μεγάλη ανατροπή και να πάρει τη νίκη.

Ο Φορτούνης το πήρε πάνω του στο πρώτο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε και θέλει όσο τίποτα άλλο να βάλει την υπογραφή του στη ρεβάνς και να δώσει στην ομάδα του την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Μέχρι τώρα είναι πιο αποτελεσματικός στο Φάληρο, αλλά έχει μπροστά του μία μεγάλη ευκαιρία να πάρει να κάνει τη δουλειά και μακριά από το Καραϊσκάκη.