Elite League: Στα Άνω Λιόσια το final four

Στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων θα διεξαχθεί το final four της Elite League.

Elite League: Στα Άνω Λιόσια το final four

Σύμφωνα με την ΕΟΚ το final four της Elite League θα διεξαχθεί στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Η ΕΟΚ αναφέρει: «Το Ολυμπιακό κέντρο Ανω Λιοσίων θα φιλοξενήσει την τελική φάση της Elite League Ερρίκος Ντυνάν, το Final4 από το οποίο θα προκύψουν οι δύο ομάδες που θα κερδίσουν την άνοδο στη Basket League.

Το τριήμερο 17-19/5, το γήπεδο που έχει φιλοξενήσει πολλές σημαντικές διοργανώσεις και αναμετρήσεις μπάσκετ, θα γίνει το επίκεντρο της δράσης στην οποία πέρα από το αγωνιστικό μέρος θα υπάρξουν και πολλές παράπλευρες εκδηλώσεις και βραβεύσεις.

Το νέο σύστημα διεξαγωγής που εφαρμόζεται για πρώτη φορά σε ένα διαφορετικό Final4, έρχεται ως συνέχεια της πορείας των ομάδων στην κανονική περίοδο και επιβραβεύει αυτήν, δίνοντας την άνοδο στον νικητή του ζευγαριού με αντίπαλες τις ομάδες που τερμάτισαν πιο ψηλά στη βαθμολογία και μια δεύτερη ευκαιρία στον ηττημένο, απέναντι στον νικητή του ζευγαριού με τις δύο ομάδες που ήταν σε χαμηλότερες θέσεις στην κανονική περίοδο.

Την Παρασκευή 17/5 θα παίξουν κατά σειρά, Ηρακλής – Ερμής Σχηματαρίου και Πανιώνιος – Μίλωνας, στο παιχνίδι που θα αναδείξει τον πρωταθλητή και την πρώτη ομάδα που θα κερδίσει την άνοδό της.

Την Κυριακή 19/5 θα γίνει ο αγώνας που θα κρίνει τη δεύτερη θέση, με αντιπάλους τον ηττημένο του ζευγαριού Πανιώνιος – Μίλωνας και τον νικητή του Ηρακλής – Ερμής Σχηματαρίου.

Οι ώρες των αγώνων θα ανακοινωθούν όταν υπάρξει ο τελικός προγραμματισμός και του Action24 που θα καλύψει απευθείας όλη τη δράση του τριήμερου».