Παναθηναϊκός: Δεν πήγε συνέντευξη Τύπου, λόγω αδιαθεσίας, ο Αταμάν

Δίχως τον Εργκίν Αταμάν διεξήχθη η συνέντευξη Τύπου του αγώνα Απόλλωνα Πατρών - Παναθηναϊκού αφού ο Τούρκος τεχνικός των «πρασίνων» ένιωσε αδιαθεσία.

Παναθηναϊκός: Δεν πήγε συνέντευξη Τύπου, λόγω αδιαθεσίας, ο Αταμάν

Mε τον Χρήστο Σερέλη, αντί του Εργκίν Αταμάν, διεξήχθη η συνέντευξη Τύπου του αγώνα Απόλλωνα Πατρών - Παναθηναϊκού, που ακολούθησε την «πράσινη» νίκη με 87-55.

Αιτία ήταν ότι ο Τούρκος προπονητής των νικητών ένιωσε αδιαθεσία μετά το τέλος του αγώνα με τους Αχαιούς.

Ο άμεσος συνεργάτης του είπε ενώπιον των δημοσιογράφων: «Θέλαμε να ήμασταν σοβαροί όπως και σε κάθε παιχνίδι της Basket League ξεκινώντας από την άμυνά μας. Γνωρίζαμε ότι ο Απόλλωνας βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση αλλά ακόμα και αυτές οι ομάδες μπορούν να σου δημιουργήσουν προβλήματα εάν δεν είσαι σοβαρός».

Και κατέληξε: «Ευτυχώς και παρόλο που είχαμε προβλήματα τραυματισμών και θέμα κόπωσης και ενέργειας, καθαρίσαμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Δώσαμε το δικαίωμα και την ευκαιρία να παίξουν όλοι οι παίκτες και να έχουν χρόνο συμμετοχής. Και αυτό διότι την επόμενη εβδομάδα με τη διπλή αγωνιστική και τα δύσκολα ματς στην Basket League θα έχουμε ένα δύσκολο κομμάτι μέχρι το Final 8.»